Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

Міжнародна науково-практична конференція «ЗБАЛАНСОВАНЕ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ: ТРАДИЦІЇ ТА ІННОВАЦІЇ»

DSC 316–17 жовтня 2014 р. відбулася Міжнародна науково-практична конференція «ЗБАЛАНСОВАНЕ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ: ТРАДИЦІЇ ТА ІННОВАЦІЇ»

 

16–17 жовтня 2014 р.

відбулася Міжнародна науково-практична конференція

«ЗБАЛАНСОВАНЕ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ: ТРАДИЦІЇ ТА ІННОВАЦІЇ»

 

16-17 жовтня 2014 р. в Інституті агроекології і природокористування Національної академії аграрних наук України відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Збалансоване природокористування: традиції та інновації».

Основною метою конференції було поєднання зусиль вчених та практиків для вирішення актуальних питань взаємодії суспільства і довкілля з метою практичної реалізації збалансованого природокористування.

В роботі конференції взяли участь представники Національної академії аграрних наук (член-кореспондент НААН, д.е.н., проф., віце-президент НААН Жук В.М.), Міністерства екології та природних ресурсів (к.с.-г.н., заступник директора департаменту, начальник відділу Мовчан М.М.), ДУ «Інституту охорони ґрунтів України» (Перший заступник Генерального директора Жилкін В.А.), наукових Інститутів Національної академії наук України і Національної академії аграрних наук України, вищих навчальних закладів, громадських організацій.

В роботі конференції взяли участь провідні вчені та фахівці за напрямками її тематики з близького та далекого зарубіжжя:

Російська ФедераціяВолков С.М., академік РАСГН, д.е.н, проф., ректор Державного університету із землеустрою;

Республіка ПольщаКовальські А., д.е.н, проф., директор Інституту економіки сільського господарства і продовольства;

ЯпоніяТору Накамура, д.е.н., проф., декан факультету економіки Інституту Кобе Ґакуїн, Йошіхіко Окабе, професор Інституту Кобе Ґакуїн;

Республіка СербіяЦвіянович Драго, д.е.н., проф., директор Інституту аграрної економіки у Белграді.

Всього в роботі конференції взяло участь близько 120 осіб.

У пленарних доповідях розглянули проблеми природокористування та інноваційні підходи до їх вирішення. За результатами конференції прийнято резолюцію, яку рекомендовано направити у профільні за напрямом конференції науково-дослідні установи, міністерства і відомства.

DSC 3

DSC 1

DSC 2