Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

Круглий стіл, організований ГО Agro.ReformsUA

222 квітня 2015р. з 18:30 до 21:30 (Київська Школа Економіки, вул. Мазепи, 1) відбувся Круглий стіл, організований ГО Agro.ReformsUA за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства та Київської Школи Економіки, а також народних депутатів.

2

 

22 квітня 2015р. з 18:30 до 21:30 (Київська Школа Економіки, вул. Мазепи, 1) відбувся Круглий стіл, організований ГО Agro.ReformsUA за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства та Київської Школи Економіки, а також народних депутатів.

1 3
Розглядалась Дорожня карта земельної реформи в Україні, в якій представлені (на думку її авторів) основні завдання реформи та поетапні заходи для їх виконання. Проект дорожньої карти розміщений на сайті: https://www.reformsua.com.ua/, що забезпечує відкритий доступ для усіх зацікавлених сторін.З конструктивною критикою і пропозиціями в обговоренні виступив Перший віце-президент Асоціації агроекологів України, к.е.н., с.н.с., заслужений працівник сільського господарства України Ковалів Олександер Іванович – (єдиний представник аграрної науки). Також запропонував свою кандидатуру, як професійного експерта із земельних відносин, для подальшої співпраці і напрацювання реальних пропозицій щодо подальшого реформування земельних відносин в Україні, з одночасним виправленням допущених помилок. 

4 5