Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

«Довкілля України»

1Інститут агроекології і природокористування НААН спільно з фахівцями департаменту екології і природних ресурсів Київської обласної державної адміністрації 26-28 квітня 2016 р. взяв участь у Міжнародному екологічному форумі «Довкілля України». Щорічна участь фахівців Інституту і Департаменту екології і природних ресурсів спрямована на популяризацію екологічних доробок, сприяє захисту і відтворенню нашого довкілля, створенню ефективних механізмів гармонізації життєдіяльності суспільства з навколишнім природним середовищем.

Інститут агроекології і природокористування НААН спільно з фахівцями департаменту екології і природних ресурсів Київської обласної державної адміністрації 26-28 квітня 2016 р. взяв участь у Міжнародному екологічному форумі «Довкілля України». Щорічна участь фахівців Інституту і Департаменту екології і природних ресурсів спрямована на популяризацію екологічних доробок, сприяє захисту і відтворенню нашого довкілля, створенню ефективних механізмів гармонізації життєдіяльності суспільства з навколишнім природним середовищем.

1

Міжнародний форум сприяє підтримці і розвитку діалогу громадськості з наукою, освітою, центральними органами виконавчої влади щодо ефективності впровадження екологічної політики.

2

У рамкам Міжнародного форуму відбулась презентація проекту «Екологія, довкілля та природокористування в Україні» та «Агропромисловий комплекс України: сьогодення та майбутнє».

3

4

5