Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

День органічного поля 2016!

 

Шановні колеги! Швейцарсько-український проект «Розвиток органічного ринку в Україні», який фінансується Державним секретаріатом Швейцарії з економічних питань (SECO) та впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL), i Сквирська дослідна станція ІАП НААН запрошують Вас на День органічного поля.

Швейцарсько-український проект «Розвиток органічного ринку в Україні», який фінансується Державним секретаріатом Швейцарії з економічних питань (SECO) та впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL), i Сквирська дослідна станція ІАП НААН запрошують Вас на День органічного поля.

Дата проведення заходу: 22 червня  2016, 11.00 – 17.00.

Місце проведення: Сквирська дослідна станція ІАП НААН, Київська обл., м. Сквира, вул. Селекційна 1.

На заході буде продемонстровано вирощування різних сортів та гібридів сільськогосподарських культур в органічному виробництві (соя, озима пшениця, кукурудза, овочі, гречка ,сидерати та ін.).

Відвідувачі зможуть ознайомитися з ефективністю застосування мікробіологічних препаратів різних виробників, дозволених  в органічному виробництві та сучасним обладнанням, призначеним для використання в органічному землеробстві, сітчаста  борона Striegel (Німеччина), робота якої буде показана на різних сільськогосподарських культурах та на різних стадіях розвитку рослини (соя, кукурудза, овочі) та .) і пневматична  сівалка PNEUMATICBOX Einböck GmbH & CoKG (Австрія), яка використовується для посіву та підсіву сидеральних та мілкозерних культур.

Участь у заході безкоштовна.

Реєстрація є обов’язковою! Реєструватися на День поля необхідно за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1rpV7hZX0qfYNpkRAKpidWs4Q9yCVyFgvI6NFRJLJyak/viewform

У разі виникнення  запитань Ви можете звернутися до Анатолія Кравченка, координатора сільськогосподарських орних культур проекту «Розвиток органічного ринку в Україні» (FiBL, Швейцарія) (е-mail: anatoliy.kravchenko@fibl.org, тел.: +380 99 543 78 01,+380 44 278 17 97).

Організатори: Дослідний інститут органічного сільського господарства (FiBL), Швейцарія та  ДП «Дослідне господарство «Сквирське» ІАП НААН

Фінансова підтримка: Швейцарська Конфедерація.

Увага! Реєстрація закінчується 20 червня 2016 року.

Персональне запрошення

Програма

way