Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

Безкомпромісний захисник української природи

natureuaСеред відзначених до Дня довкілля Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація агроекологів України» виокремлюється постать Ковтуна Володимира Дмитровича, громадського діяча Галичини.

Серед відзначених до Дня довкілля Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація агроекологів України» виокремлюється постать Ковтуна Володимира Дмитровича, громадського діяча Галичини.

Рішенням Президії Асоціації Володимиру Дмитровичу присвоєно почесне звання «Заслужений захисник природи» з врученням нагороди «Заслужений захисник природи» за значний внесок у сприяння розбудові громадянського суспільства, активну роботу по захисту і збереженню навколишнього природного середовища, відродження традиційних духовних цінностей українського села.

Вручив нагороду Ковтуну В.Д. президент Всеукраїнської громадської організації «Асоціація агроекологів України» академік Національної академії аграрних наук України Фурдичко О.І., який зокрема, зазначив, що принципова позиція депутата Старосамбірської районної ради народних депутатів Володимира Ковтуна щодо збереження навколишнього природного середовища на Львівщині загальновідома. Зва останні 15 років ним багато зроблено по екологічному захисту прибережної смуги і самої водойми річки Дністер, започатковано низку акцій з озеленення, паспортизації сміттєзвалищ, по боротьбі з забрудненням атмосферного повітря. Він є автором низки чинних місцевих природоохоронних нормативно-правових актів.

Відданість і справедливість, любов до рідної природи і патріотизм є визначальними рисами члена громадського агроекологічного співтовариства Ковтуна Володимира Дмитровича, що широко висвітлювалося і у місцевих ЗМІ. Газета «Голос Прикарпаття» у публікації «Почесна нагорода за заслуги» від 29 квітня 2016 року зокрема підкреслила, «…В. Ковтун впевнений, що проблеми екології для людства є наразі першочерговими до розв’язання…». У цьому вбачається основа природозахисної безкомпромісності агроеколога Ковтуна В.Д.