Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

«Агроекологічний журнал» оголошує набір статей у № 2–2016 р.

vogo vilarУ 2016 р. виповнюється 100 років з часу заснування Дослідної станції лікарських рослин Інституту агроекології і природокористування НААН, урочисте відзначення якого включено до Додатку Постанови Верховної Ради України «Про відзначення пам’ятних дат і ювілеїв у 2016 році» (Відомості Верховної Ради України, 2016, № 8, ст. 83) з метою консолідації та розвитку історичної свідомості Українського народу, збереження національної пам’яті та належного відзначення і вшанування пам’ятних дат і ювілеїв.

Редакційна колегія науково-теоретичного видання

«Агроекологічний журнал» оголошує набір статей у № 2–2016 р.

Шановні колеги!

У 2016 р. виповнюється 100 років з часу заснування Дослідної станції лікарських рослин Інституту агроекології і природокористування НААН, урочисте відзначення якого включено до Додатку Постанови Верховної Ради України «Про відзначення пам’ятних дат і ювілеїв у 2016 році» (Відомості Верховної Ради України, 2016, № 8, ст. 83) з метою консолідації та розвитку історичної свідомості Українського народу, збереження національної пам’яті та належного відзначення і вшанування пам’ятних дат і ювілеїв.

Редакційна колегія науково-теоретичного видання «Агроекологічний журнал» оголошує набір статей у № 2-2016 р., який буде присвячено публікації результатів досліджень українських та зарубіжних учених за такими напрямами:

ü     Історія вивчення лікарських рослин

ü     Ресурсознавство, колекціонування та інтродукція лікарських рослин

ü     Новітні технології в лікарському рослинництві та їх впровадження

ü     Генетика, селекція, насінництво та насіннєзнавство лікарських рослин

ü     Фізіологія лікарських рослин та біотехнологія

ü     Екологічні аспекти вирощування лікарських рослин

ü     Фітохімічні дослідження та використання лікарських рослин.

Термін подання статей для укомплектування номера – до 25 квітня 2016 р.

Запрошуємо вас взяти участь у публікації наукових робіт в «Агроекологічному журналі», що входить до переліку наукових фахових видань Міністерства освіти і науки України, в якому публікують результати дисертаційних досліджень із сільськогосподарських та біологічних наук. «Агроекологічний журнал» також включено до міжнародних інформаційних та наукометричних баз Research Bib Journal Database (Японія), РИНЦ (Російська Федерація), Index Copernicus (Республіка Польща), Google Scholar (США) та Ulrich’s Periodicals Directory (США).

Сподіваємось на плідну співпрацю.

З повагою

Головний редактор, академік НААН                                                      О.І. Фурдичко.